Resolusi Minima : 1024 X 768 + Google Chrome  

Questra World


Presentation 2017


Ada apa dengan Questra World. Kenapa satu dunia digegarkan dengan Questra World. Apa yang menariknya di Questra world ni..???

Questra World adalah satu syarikat perniagaan di Eropah yang menyediakan peluang perniagaan antarabangsa untuk individu serta syarikat. Ejen pengiklanan/pemasaran Questra World menawarkan 2 cara untuk menjana pendapatan pasif (income pasif) kepada pelabur untuk memperolehi perkongsian keuntungan yang berpanjangan. Syarikat ini menawarkan pakej-pakej pelaburan AGAM (Atlantic Global Asset Management) di mana anda berpeluang menjana pendapatan dari pelaburan melalui AGAM dan rangkaian melalui Questra World. 

Tahun 2017 adalah tahun Questra World di Singapore, Malaysia dan rantau Asia.

Atlantic Global Asset Management

Dana pelaburan ekuiti Atlantic Global Asset Management berasal dari syarikat pemegangan kewangan iaitu SFG Group, yang telah beroperasi sejak 2009 lagi.

Kumpulan Wang Atlantic Global Asset Management (AGAM) menguruskan penjualan dan pembelian komitmen pinjaman, termasuk saham syarikat pada mulanya melabur sekuriti mereka di bursa saham (IPO), dan juga menjalankan pelaburan asing, pembiayaan semula korporat dan pemfaktoran kewangan.

A.G.A.M didaftarkan di negara Presiden syarikat, Antonino Robalo iaitu di Republik Cape Verde yang terletak dibahagian tengah Lautan Atlantik, barat Senegal.

Ibu pejabat dana juga terletak di Cape Verde, di tingkat yang sama dengan firma audit antarabangsa yang terkenal iaitu Pricewaterhouse Coopers.

Pasukan Utama Pengurus Dana
1. Antonino Vieira Robalo
Beliau adalah Presiden Atlantik Global AssetManagement C.A. dan perunding dengan Bank Dunia dan beberapa projek antarabangsa di Luxembourg, Perancis, Jepun dan Amerika Syarikat. Beliau memegang dua ijazah dalam pendidikan tinggi dan mempunyai lebih daripada 30 tahun pengalaman dalam syarikat-syarikat awam dan swasta di mana beliau memegang jawatan pengurusan kanan.
2. Andrei Andreevich Abakoumov 
Beliau merupakan Pengarah Eksekutif Kanan dan Pengarah Global Fund Investment Atlantic Pengurusan Aset C.A. Ahli matematik pendidikan tinggi. Seorang profesional yang dilatih khas dalam nasihat kewangan, perdagangan dan pengurusan portfolio pelaburan dan dana. Beliau mempunyai lebih daripada 20 tahun pengalaman profesional dalam bidang kewangan dan perbankan di jawatan pengurusan. Hari ini beliau telah menetap di Cape Verde sejak lebih 16 tahun dulu.

Lesen Aktiviti Kewangan
A.G.A.M adalah pemegang lesen kewangan yang meliputi amalan beberapa jenis aktiviti kewangan utama. Lesen ini dikeluarkan oleh Commercial and Automobile Conservatory of Registration of Praia dan sentiasa diperbaharui setiap tahun.
Dalam hal keperluan setiap orang pelabur yang ingin membuat semakan bolehlah berbuat demikian dengan menyemak lesen ini dan mengesahkan kebenaran dan kesahihannya secara online di laman web rasmi Public Chamber of Commercial Resgisters of CapeVerde. Semua lesen dan kebenaran yang diberikan telah dikeluarkan dengan sewajarnya.

Dengan memiliki lesen ini, syarikat itu boleh bekerja dan berurusan dengan mata wang asing seperti Euro, Dollar Amerika Syarikat yang merupakan satu kelebihan untuk berurusniaga dengan Amerika Syarikat, Brazil, China, India dan malah di banyak negara lagi.

Dokumen - NIF Declaration
Dokumen atau Lesen NIF Declaration merupakan satu dokumen yang penting bagi sesebuah perniagaan berdaftar yang sah. Ia adalah nombor pengenalan syarikat itu dengan pihak berkuasa kewangan. Malah ia juga adalah nombor cukai syarikat untuk rujukan pihak percukaian pemerintah.
The Atlantic Global Asset Management S.A. Fund serta syarikat-syarikat pelaburan yang besar, selaras dengan keperluan undang-undang bagi Negeri Cape Verde adalah tertakluk kepada audit audit tahunan. Pihak berkuasa awam yang berwibawa yang dikehendaki menyemak penyata kewangan setiap syarikat secara menyeluruh.

Dokumen - Surat Surat Dari Auditor A.G.A.M
Selain daripada audit bebas perkhidmatan kewangan, syarikat ini juga mempunyai auditor dalaman sendiri. Juruaudit sentiasa melaksanakan kunci kira-kira yang lengkap dan mengawal semua pergerakan akaun syarikat dan juga memantau aktiviti ekonomi dan laporan perakaunan organisasi. Juruaudit bertanggungjawab mengeluarkan surat khas/laporan kepada pihak berkuasa kewangan dan perlu mengambil tanggungjawab untuk mengawal aktiviti-aktiviti ekonomi dan kewangan A.G.A.M yang selaras dengan peraturan dan keper

TAHUKAH ANDA bila anda REGISTER ACCOUNT FREE di Questra World
Walaupun anda belum lagi letak modal tapi anda rajin promote link anda secara tidak langsung juga akan mendapat bonus aktif bila orang bawahan anda sudah mendepositkan pembelian pakej pelaburan.
Jadi bila anda belum cukup modal untuk didepositkan, kami galakkan anda register PERCUMA duhulu dan kongsilah link anda sebanyak mungkin yang anda mampu.

Modal bila-bila masa boleh deposit. Kalau ada cara cari duit tanpa modal kenapa masih duduk diam... Itu sebab ada leader yang sanggup inbox orang yang dia kenal suruh register bawah rangkaian dia... Jommm rebut peluang register PERCUMA namun bonus tetap dapat.DAFTAR PERCUMA SEKARANG

* Jika anda tidak mempunyai penaja klik >> ADMIN