Resolusi Minima : 1024 X 768 + Google Chrome  

Promo03

--Salin dari sini--

Sebuah Syarikat Antarabangsa yang berprestij yang berpusat di Sepanyol dan merupakan Syarikat induk kepada :

AGAM (Atlantic Global Asset Management)
Questra World

Atlantic Global Asset Management atau AGAM merupakan sebuah syarikat pelaburan berlesen yang berdaftar di bawah Republic of Cabo Verde sebagai Syarikat Pengurusan Hartanah dan pelbagai urusniaga yang tertakluk di bawah undang2 Cabo Verde yang diperakui oleh Comercial and Automobile Conservatory of Registration of Praia.

Mula beroperasi sejak 2009 dan sehingga kini mencatat nisbah keuntungan melebihi 80 juta Euro setahun seperti yang dinyatakan dalam audit tahunannya pada 2014 dan lesen yang dimiliki membolehkan AGAM menjalankan urusniaga pelaburannya di seluruh dunia kecuali di USA berdasarkan undang-undang negara tersebut.

Mempunyai pengurusan kewangan yang kukuh dan stabil di mana laporan, audit, pembayaran tax dan yuran semuanya tertakluk di bawah undang-undang Cape Verde dan segala dokumen adalah sah.

Kerjasama dengan ECOBANK, bank terbesar di Cabo Verde yg mempunyai lebih 40 cawangan di negara Afrika dan juga di Paris, London, Dubai dan Beijing telah Berjaya meletakkan AGAM di kedudukan yang kukuh dan stabil. Secara tidak langsung memberikan jaminan pada kita untuk terus kekal dalam perniagaan ini.

AGAM pada awalnya hanya menerima pelaburan dari hartawan & jutawan dengan nilai pelaburan minima 1 juta EURO, namun dengan wujudnya syarikat pemasaran dibawah syarikat pengiklanan Questra World yang mana Questra World adalah syarikat yang memainkan peranan dalam mempromosi pakej-pakej pelaburan yang disediakan oleh AGAM, pakej-pakej yang lebih murah telah diwujudkan bagi membolehkan lebih ramai lagi individu terlibat dengan AGAM.

Pelaburan anda akan diurus oleh 25 pengurus dana terbaik dan berpengalaman di dunia yang kini telah berjaya membawa keuntungan sekitar 88% kepada AGAM. 

Manakala Questra World pula memberikan kita peluang untuk menjana lebih keuntungan melalui rangkaian(network) yang kita bina dengan pelbagai insentif dan bonus yang disediakan. Ianya mampu merialisasikan impian kita untuk menjana pendapatan extra dan meningkatkan pelaburan didalam AGAM.

Daftar *PERCUMA* Questra World di sini: 

*PERTANYAAN :*
https://api.whatsapp.com/send?phone=60172376862

--Salin hingga sini--


TIPS :

  • Tukar link DAFTAR PERCUMA kepada ID anda.
  • Tukar link PERTANYAAN kepada no.tel Whatsapp anda.
  • Hanya copy & paste di dalam group anda